Kodin tuotteet ja siivousvälineet


 

 
 
Kun ostat pesuainetta kaupasta niin millä perusteella teet valinnan ? Onko niin että astianpesussa sinua ohjaa näkyvä tv-mainonta ? Ja ostat tunnettua merkkituotetta, joka on yksi kalleimmista vaihtoehdoista, mutta ainakin valmistajan mukaan sillä pesee enemmän astioita kuin halvemmilla tuotteilla.
Ja päteekö sama myös muihin siivousaineisiin ja kodin puhdistusvälineisiin ? Ostatko tunnettuja laatumerkkejä kalliimmalla vai kumarrutko joskus alahyllylle valitsemaan edullisemman pölyrätin pölyjen pyyhkimiseen ?
Entäpä sakset? Ostatko tunnetun kotimaisen brändin tuotteen vai teetkö valinnan jollain muulla perusteella? Moni tietysti ostaa sakset käyttötarkoituksen mukaan. Jos on tarkoitus leikata koiran karvoja niin siihen on omat välineensä ja jos suunnitelmissa on hiusten leikkaus niin sitäkin varten kannattaa hankkia ihan sellaiset parturien käyttöön suunnitellut sakset. Monet leikkaavat kotonaan ainakin nuorempien perheenjäsenien hiukset tiettyyn ikään asti, mutta jossain vaiheessa lapsikin on jo sen verran vanha ja muotitietoinen, että haluaa ihan ammattilaisen käsittelyyn. Silloin kannattaa unohtaa tuo kotona tapahtuva parturitoiminta ja etsiä ihan oikea kampaaja tai parturi lapselle. Monet hiusten leikkaajat tarjoavat kuitenkin sen verran edullista palvelua, että on kyllä jo järkevämpää mennä lapsen kanssa parturiin kuin ostella noita välineitä marketista ja yrittää leikkiä ammattilaista. Muutenkin kannattaa vähän laskea että minkälaisia palveluja kotiin kannattaa ennemmin tilata ammattilaiselta kuin yrittää säästää ja tehdä kaikki itse.
Monestihan kaikki halvemmat tuotteet laitetaan alahyllylle ja se pätee myös siivousvälineissä ja kaikissa muissakin kodin apuvälineissä. Kauppiaan kannalta hyvä asia on se, että siivous on kuitenkin sellainen homma, joka pitää suunnilleen joka päivä kotona tehdä ja tarvikkeita kuluu sen myötä koko ajan. Nämä tavarat ovatkin hyvä bisnes, koska käyttö on jatkuvaa ja mikä parasta, siivoustarvikkeita tarvitaan ympäri vuoden. Tietysti jouluna ja muina juhlapyhinä siivotaan vielä tavallistakin enemmän, mutta kyllä niitä pesuaineita kuluu joka päivä.
Tuohon kannattaa joskus uhrata vähän aikaa ja ihan ensin kaupassa tutkia tarkemmin tuotteiden hintoja. Kenties ensimmäisenä käteen tarttuisi siivousväline jostain näkyvimmällä paikalla olevasta extrahyllystä, jonka taustalevynä on korkea mainos. Mutta se ei välttämättä ole kaikkein edullsin vaihtoehto eikä varmaan edes laadukkain, se on vaan laitettu valmistajan toimesta siihen hyvälle paikalle. Samoin kalliimmat tuotteethan ovat siellä varsinaisessa hyllyssäkin helposti otettavissa naaman korkeudella. Mutta hyviä löytöjä voi tehdä ihan sieltä alahyllyltäkin. Serkullani on siivouspalvelu Naantali -nimisessä paikassa ja hän sanoi käyttävänsä aina vähemmän tunnettuja merkkejä. Sieltä löytyy hinta-laatu suhteessa parhaat tuotteet niin Naantalissa kuin varmasti muuallakin Suomessa. Joten kannattaa vähän kokeilla ja vertailla eikä aina ostaa sitä samaa merkkiä ihan vaan sen takia, että sitä on aina tullut ostettua.
 


 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2005-2016 Yhteystiedot: OM HS Pto Suomi | omhspto@omhspto.com