Kodin tuotteet ja siivousvälineet


 

 
 
Kun ostat pesuainetta kaupasta niin millä perusteella teet valinnan ? Onko niin että astianpesussa sinua ohjaa näkyvä tv-mainonta ? Ja ostat tunnettua merkkituotetta, joka on yksi kalleimmista vaihtoehdoista, mutta ainakin valmistajan mukaan sillä pesee enemmän astioita kuin halvemmilla tuotteilla.
Ja päteekö sama myös muihin siivousaineisiin ja kodin puhdistusvälineisiin ? Ostatko tunnettuja laatumerkkejä kalliimmalla vai kumarrutko joskus alahyllylle valitsemaan edullisemman pölyrätin pölyjen pyyhkimiseen ?
Tuohon kannattaa joskus uhrata vähän aikaa ja ihan ensin kaupassa tutkia tarkemmin tuotteiden hintoja. Kenties ensimmäisenä käteen tarttuisi siivousväline jostain näkyvimmällä paikalla olevasta extrahyllystä, jonka taustalevynä on korkea mainos. Mutta se ei välttämättä ole kaikkein edullsin vaihtoehto eikä varmaan edes laadukkain, se on vaan laitettu valmistajan toimesta siihen hyvälle paikalle. Samoin kalliimmat tuotteethan ovat siellä varsinaisessa hyllyssäkin helposti otettavissa naaman korkeudella. Mutta hyviä löytöjä voi tehdä ihan sieltä alahyllyltäkin. Serkullani on siivouspalvelu Naantali -nimisessä paikassa ja hän sanoi käyttävänsä aina vähemmän tunnettuja merkkejä. Sieltä löytyy hinta-laatu suhteessa parhaat tuotteet niin Naantalissa kuin varmasti muuallakin Suomessa. Joten kannattaa vähän kokeilla ja vertailla eikä aina ostaa sitä samaa merkkiä ihan vaan sen takia, että sitä on aina tullut ostettua.
 


 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2005-2016 Yhteystiedot: OM HS Pto Suomi | omhspto@omhspto.com